TRIBINA „EKONOMSKO-SOCIJALNI ASPEKTI RAZVOJA GRADA KRAGUJEVCA

Pozivamo Vas na tribinu Ekonomsko-socijalni aspekti razvoja grada Kragujevca koju, 12. decembra 2023. godine, organizuje Društvo ekonomista Kragujevca, u hotelu Zelengora.

Tribina će okupiti  predstavnike privrednog života grada Kragujevca i privrednike iz realnog i finansijskog sektora. Cilj Tribine je sagledavanje aktuelnog stanja, trendova i praktičnih ekonomsko-socijalnih aspekata razvoja grada Kragujevca, kao i strateških pravaca razvoja u narednom periodu. Tribina je osmišljena  i kao platforma poslovnog umrežavanja u smislu ostvarivanja novih i učvršćivanja postojećih kontakata između predstavnika institucija, realnog i finansijskog sektora.

Značajan deo Tribine biće posvećen predstojećim lokalnim izborima. Svaka od prijavljenih listi kandidata za lokalne izbore na teritoriji grada Kragujevca imenovaće po dva  predstavnika, koji će imati na raspolaganju 10 minuta (po prijavljenoj listi) da obrazlože svoj program i pravce razvoja grada Kragujevca. Nakon toga biće organizovana diskusija i pitanja novinara.

Hotel Zelengora, Kragujevac
12. decembar 2023. godine (16,00 časova)

PREUZIMANJE: Pozivno pismo Agenda